Kurssilaisten palautteita

Palautteet ovat uudemmasta palautteesta vanhimpaan ja pyrimme päivittämään palautteet mahdollisimman usein. Vanhimmat palautteet poistuvat uusimpien tieltä. Palautteet kopioitu suoraan ilman tekstinkorjauksia ja henkilötietoja. (Päivitetty 26.5.2024)

"Kouluttaja oli todella järkevä ja selkeä selittäessä opetusmateriaalin. Mielestäni tässä kyseisen kouluttajan kanssa saatiin selkeästi kaikkia asioista vaaroja sekä mitä voi tapahtua myös lain puolesta. Kiitos tästä koulutuksesta."

"Koulutus oli mielestäni tosi hyvä, paljon monipuolista tietoa kyllä tuli ja jopa joitakin uusia asioita sain kuulla, mistä en vielä edes tiennytkään."

"Mielenkiintoinen koulutus! Onnettomuus kertomus sai miettimään asioita taas uudelleen."

"Oli asiallinen, eikä mitään turhia. Tykkäsin tilaamisen ja kurssinkäymisen helppoudesta."

"Oli kyllä tosi hyvä koulutus, helppo pysyä kärryillä ja selkeät asiat ja opettavainen."

"Kiitos hyvästä koulutuksesta."

"Koulutus oli mielenkiintoinen ja herätti ajatuksia. Pidin nopea tempoisuudesta ja lämpimästä tunnelmasta."

"ihan kiva."

"Todella ammattimaista koulusta."

"Mielestäni se oli hyvä kurssi ja todella helppo tehdä. kiitos."

"Koulutus oli todella hyvä ja asiallinen sekä opettava että miten pahasti liikenteessä oikeasti voi sattua!"

"Koulutus oli erittäin kattava, herättävä ja selkeästi suunniteltu/toteutettu."

"Kouluttaja oli todella mukava ja rento. Koulutus oli hyvin selkeä ja ilmapiiri Teamsissä rento. Suosittelen kyllä tuttaville tätä jos heillä tulee joskus tarvetta ajokieltokoulutukselle. Kiitokset Markolle erittäin hyvästä ja selkeästä koulutuksesta!"

"Teidän koulutuksestanne opin uusia asioita, mitkä auttavat minua tulevaisuudessa. Isot kiitokset koulutuksesta!"

"Koulutus oli todella kiinnostava! Jaksoin kuunnella kaiken alusta loppuun sillä aihe kiinnosti todella paljon. Opettaja ei ollut yhtään tuomitsevainen ja hän osasi saada kaikille mukavan olon meetissä. Kiitos paljon!"

"Erityiskiitokset Markolle! Aika meni todella nopeasti ja osasit kertoa kiinnostavasti esimerkiksi koulutuksessa käsitellyistä onnettomuuksista."

"Kiitos paljon koulutuksesta."

"Oli todella mielenkiintoinen ja mielelläni kuuntelisin muullonkin vaikka joka viikko noista kolareista juttuja vaikka opetus mielessä olikin ja niistähän oppi tai ainankin minä opin sen mitä kuulin kun säädin sen teamssin kanssa."

"Kouluttaja murskasi ennakkoluuloni kurssista täysin. Itsessään hän oli hyvin sympaattinen ja hän osasi tuoda esiin useita havahduttavia tapauksia ja lisäksi tärkeänä ohjeisti lupapalveluun yhteydenoton. Koulutus oli mielestäni todella informoiva ja nyt voin sanoa, että kurssi ei todellakaan ole turhan päiväinen, kuten itse aluksi oletin. Kiitos paljon ja turvallisia kilometrejä teillekin!"

"Koulutus oli rento ja esimerkit olivat hyviä. Ei pitkästyttänyt vaikka aiemminkin on ajokieltokoulutus tullut käytyä eli suunnilteen tiesi mitä tulee kuulemaan niin silti pysyi mielenkiintoisena( aiempi ajokieltokoulutus eri yritykseltä). Kiitos mukavasta ajokieltokoulutuksesta ja joustavuudesta!"

"Koulutus oli erilainen kuin ajattelin, kouluttaja oli todella fiksun oloinen, sekä erittäin hyvin artikuloiva henkilö. Mielenkiinto säilyi koko koulutuksen ajan ja erittäin vaikuttavia esimerkkejä tilanteista, missä kuskit ovat tehneet kohtalokkaita virheitä ja aiheuttanut erittäin vakavia tilanteita. Kiitos koulutuksesta järjestäneille ja erityisesti kouluttaja Markolle."

"Olisin odottanut että teamssissa olisi ollut paljon jäykempi ilmapiiri, mutta loppujenlopukse se oli ihan rento. Itse olen aika perillä oikeusasioista, eli osa asiasta oli tuttuakin jo entuudestaan. Näin ensikertalaisen on ollut ihan mielenkiintoista kokea ja oppia jotai uutta. Kiva että lakiuudistus tuli 2018 voimaan. Toivoisin että uusihallutus saisi aikaan sen että ikäpoikkeusluvalla saaneet eivät saisi ajaa illalla tai useamman ihmisen kera. Varmasti suosittelisin kavereillekkin jos he ajavat kortin hyllylle, toivottavasti ei! Mukavaa alkavaa viikkoa!"

"Mielestäni koulutus oli hyvä ja todella reilu myös nuoria kohtaan. En ole itse ikinä "joutunut" vastaavaan tilanteeseen, tai joutunut käymään kurssia. Odotukseni oli aika avoimet koulutukseen, koska minulla ei ollut hajua mitä se tulisi kokonaisuudessaan pitämään sisällä. Myös ennakkoluuloni syyllistämisestä ja huonona ihmisenä pitämisestä kaikkosivat samantien, kun kurssi alkoi. Mielestäni kurssin pitäjä oli reilu, ystävällinen ja hyvin ammattitaitoinen. Hän myös puhui mielestäni hienojen asioiden puolesta, kuten nuorten hyvinvoinnin puolesta, joka on itselleni hyvin suuri asia. Kiitoksia tästä!"

"Ei moitittavaa, hyvä ohjaaja ja viimeisen osion tapaturmat pisti miettimään mitä jos noin kävis itselle."

"Pidin koulutuksesta ja mielestäni kaikki asiat oli raakaa faktaa, joten iso kiitos koulutuksen pitäjälle."

"koulutus oli hyvä. hinta kohdillaan hyvä asiakaspalvelu ja kesto oli hyvä👍🏻 ei ollut moralisointia vaan koulutus sai kurssilaiset oikeasti ajattelemaan liikenteen riskit ja vaarat sekä tilanteet "mitä jos" jälkeenkin. annan suositukseni."

"Tämä koulutus oli hyödyllistä"

"kiitos paljon markolle. sinulla on mahtavat puheenlahjat."

"Koulutus oli todella hyvä ja varmasti toi herättäviä ajatuksia piittaamattomien nuorten päähän siitä mitä onnettomuus tilanteissa voi käydä jos ei liikennesääntöjä seuraa."

"koulutus oli ihan mukava ja tästä oppii tajuamaan ylinopeuksien ja muiden liikenteen vaarantamisen riskit ja seuraamukset paremmin."

"Pidin koulutuksesta, esimerkit olivat todella havainnollistavia. Esimerkkien avulla myös ymmärsin mitä oikeasti voi tapahtua ajorikkomuksissa ja kuinka vakavia ne voivat olla. Mielestäni oli tärkeä käydä tämä koulutus ennen kuin saan ajokortin takaisin, jotta varmasti ymmärrän mitä rikkomuksista voi seurata. Kiitos."

"Erittäin asiallinen ja avustavat tunnit kiitän niistä."

"Mukava mies oli pitämässä netti tunteja jatkakaa samaan malliin niin porukka viihtyy kiitos ja kumarrus."

"Kiitos hyvästä koulutuksesta!"

"Hyvä koulutus, asiantunteva ohjaaja!"

"Tosi hyvä kouluttaja. Kurssin aiheet olivat selkeitä."

"Sait hyvin herätettyä mieleni että kuinka vakavaa ja karseeta liikenteessä voi oikeasi tapahtua."

"Varsin kattava paketti, onnettomuusesimerkit olivat pysäyttäviä ja sai kyllä miettimään omaa tyhmyyttä vielä enemmän, kiitos tästä opetuksesta!"

"Koulutus oli mielestäni hyvin informatiivinen sekä opettavainen. Kysymyksiini vastattiin huolellisesti ja siten, että ymmärsin asian. Kiitos tästä tilaisuudesta saada tietoa liikenteessä toimimisesta."

"Koulutus oli hyvä!"

"Tämä koulutus oli todella hyödyllinen. Marko oli kouluttajana erittäin hyvä ja koulutuksessa minun silmäni ja mieli aukesi. Nyt tajuan todellakin minkä takia liikenteessä täytyy ajaa liikennesääntöjen ja lain mukaan. Ettei vaan sattuisi mitään peruuttamatonta kenellekään. Kiitos paljon koulutuksesta olen todella iloinen tästä."

"Koulutuksessa puhutut asiat kyllä laittoi kyllä miettimään."

"Hyvä ja opettavainen koulutus."

"Koulutus oli hyvä ja ajatuksia herättävä, propsit Markolle vaikutti huippu jätkälle."

"Hyvä koulutus, hyviä esimerkkejä onnettomuuksista."

"Laadukas koulutus ja halvalla."

"Erittäin hyvä ja asian osaava tyyppi. Itse koulutus oli positiivinen ja monimuotoinen kokemus, jossa käytiin läpi tärkeitä asioita."

"Hyvä koulutus tarinat rattijuopumuksista pisti miettimään."

"Oli hyvä koulutus, varsinkin nuo onnettomuudet opetti miettimään jatkossa tarkemmin miten käyttäytyy liikenteessä."

"Hyvä koulutus oli ei mitään moittimista."

"Mahtava kurssi ja mahtava vetäjä, hyvä mieli jäi. Kiitos!"

"Koulutus oli mukava koska aika meni nopeasti vaikka aiheet joista puhuttiin eivät kuulostaneet mukaville koska oli sattunut pahoja kolareita."

"hyvä ja halpa ajokieltokoulutus."

"Todella hyvä koulutus ja todella hyvä vetäjä."

"Oli hyvä koulutus. Kiitos."